10 jaar garantie op uw spanplafond

Spanplafonds

Spanplafond Benelux is de specialist op het gebied van spanplafonds en biedt al jaren dé totaaloplossing op maat. Wij realiseren in een razend tempo een prachtig, naadloos plafond dat iedere gewenste ruimte weer een strak en fris uiterlijk geeft! Wij plaatsen uitsluitend plafonds van de meest hoogwaardige kwaliteit polyester, welke tevens zijn afgewerkt met een polyurethaan coating. Deze coating bepaalt niet alleen de kleur maar maakt het plafond ook vochtbestendig, afwasbaar, antistatisch en brandveilig. Deze eigenschappen zorgen er tevens voor dat de plafonds geschikt zijn voor iedere ruimte in uw woning.

Onze plafonds zijn leverbaar in 29 standaard kleuren.

Spanwanden

Naast het verzorgen van spanplafonds, levert Spanplafonds Benelux ook prachtige spanwanden op maat. Steeds meer mensen kiezen deze oplossing vanwege de veelzijdige opties en snelle plaatsing. Daarnaast behoort het schuren, verven of opnieuw behangen van beschadigde muren ook tot het verleden. Wij plaatsten veelal binnen een enkele dag een stralende wand die iedere ruimte weer doet leven! Onze spanwanden worden geheel op maat samengesteld en naadloos geplaatst tot 5 meter breed. De mogelijkheden zijn eindeloos: akoestische wanden, verlichte wanden, een tal van kleuren of prints naar keuze.

Verlichting

Om uw nieuwe plafond helemaal af te maken bieden wij ook complete lichtregelsystemen. Ons brede aanbod van zowel in- als opbouw verlichting is zowel functioneel als decoratief. Van de populaire LED inbouwspots tot exclusieve hanglampen. Onze systemen zijn overigens gemakkelijk te bedienen en te dimmen middels ons draadloze lichtregelsysteem. Creëer uiterst gemakkelijk de gewenste sfeer zonder zelf de bedrading te hoeven aanpassen! Daarnaast is het ook mogelijk om de verlichting (door een simpele koppeling met uw modem) via uw smartphone te bedienen!

Neem vrijblijvend contact op

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Contact

  Pierssenspolderstraat 117
  4541 GL Sluiskil
  Nederland

  T: +31 (0)6 82 01 41 91
  E: info@spanplafondsbenelux.com