Creëer rust en comfort in stijl

Akoestisch spanplafond

Bij Spanplafonds Benelux bieden we speciale akoestische plafonds die zorgen voor een aangenaam en comfortabel leefklimaat, zonder in te boeten aan esthetiek.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Maar hoe werkt het precies?

Wanneer geluidsgolven (1) de akoestische bekleding bereiken, ondergaan ze een reeks transformaties. Een deel van de geluidsgolven wordt gereflecteerd (2), wat resulteert in nagalm. Een ander deel wordt geabsorbeerd door het materiaal (3), wat bekend staat als geluidsabsorptie. Tenslotte dringt een deel van de geluidsgolven door de bekleding heen (4), wat we transmissie noemen.

Door akoestische absorptie toe te passen achter de bekleding, kunnen we het overgrote deel van het geluid absorberen en ongewenste geluidsreflecties voorkomen. Dit leidt tot een omgeving met verbeterde geluidsakoestiek, waarin rust en comfort hand in hand gaan met stijl.

Ontdek de wetenschap achter akoestische perfectie met onze akoestische spanplafonds, en ervaar de voordelen van een ruimte waarin geluid op een aangename en doeltreffende manier wordt beheerst.

Akoestische plafonds zijn leverbaar in 20 verschillende pastelkleuren om al uw decoratieve wensen te voldoen.

Wat klanten over ons zeggen

We horen graag van onze klanten hoe ze onze diensten hebben ervaren. Laat een Google review achter.

In één woord SUPER!

We zijn nog elke dag zeer tevreden over ons spanplafond. Spotjes zijn er netjes in verwerkt en akoestiek is sterk verbeterd. Zowel het advies als de levering en montage was in één woord SUPER. Top bedrijf met een geweldige service. We raden het zeker aan.

Charles Nieuwenboom
Goede service

Wij hebben onlangs een spanplofond laten plaatsen door SpanplafondsBenelux. We zijn hier heel tevreden over. Het plafond is zeer netjes geplaatst. Heel erg strak, met ingebouwde spotjes. In 1 dag lag het erin. Zonder rotzooi te maken.

Fam. van den Bulck