Creëer magische sferen met licht en kleur

Ontdek de veelzijdigheid van onze lichtdoorlatende plafonds

Bij Spanplafonds Benelux bieden we lichtdoorlatende spanplafonds die een wereld van creatieve mogelijkheden openen, vooral wanneer ze worden gecombineerd met LED-verlichting in vaste kleuren of automatische RGB-kleurenverlopen. Hiermee kunt u unieke sferen en een bijzondere ambiance creëren in elke ruimte.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Onze lichtdoorlatende plafonds zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en gradaties van lichtdoorlatendheid, waardoor u de perfecte atmosfeer kunt bereiken die aansluit bij uw visie en behoeften. Bovendien bieden we de mogelijkheid om, zoals bij al onze plafonds, het materiaal te bedrukken.

Dankzij geavanceerde digitale printtechnieken kunnen al onze plafonds met een hoge resolutie worden bedrukt met afbeeldingen naar uw keuze. Het resultaat is verbluffend en naadloos, zelfs op formaten tot wel 5×50 meter!

Met lichtdoorlatende spanplafonds kunt u uw creatieve ideeën tot leven brengen en uw ruimte omtoveren tot een betoverende omgeving waarin licht en kleur samensmelten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat uw verbeelding de vrije loop met onze lichtdoorlatende plafondoplossingen.

Wat klanten over ons zeggen

We horen graag van onze klanten hoe ze onze diensten hebben ervaren. Laat een Google review achter.

In één woord SUPER!

We zijn nog elke dag zeer tevreden over ons spanplafond. Spotjes zijn er netjes in verwerkt en akoestiek is sterk verbeterd. Zowel het advies als de levering en montage was in één woord SUPER. Top bedrijf met een geweldige service. We raden het zeker aan.

Charles Nieuwenboom
Goede service

Wij hebben onlangs een spanplofond laten plaatsen door SpanplafondsBenelux. We zijn hier heel tevreden over. Het plafond is zeer netjes geplaatst. Heel erg strak, met ingebouwde spotjes. In 1 dag lag het erin. Zonder rotzooi te maken.

Fam. van den Bulck