Stijlvolle afwerkingsopties op maat

Traditionele spanplafonds

Bij Spanplafonds Benelux bieden we traditionele spanplafonds met een overvloed aan afwerkingsmogelijkheden, waarmee u uw interieur of zakelijke ruimte kunt transformeren volgens uw persoonlijke voorkeuren en stijl.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Onze traditionele spanplafonds kunnen worden afgewerkt met diverse texturen en kleuren, variërend van mat, satijn, gelakt tot metallic. Elke afwerking heeft zijn eigen karakteristieken en visuele aantrekkingskracht. Satijnkleuren brengen een warme en uitnodigende sfeer in de ruimte, terwijl matte kleuren zorgen voor een strak en neutraal uiterlijk dat naadloos in uw interieur of zakelijke omgeving past. Gelakte kleuren creëren daarentegen een gevoel van ruimte dankzij hun spiegelende effect, terwijl metallic afwerkingen een uiterst stijlvolle touch toevoegen.

Binnen dit uitgebreide assortiment aan afwerkingsmogelijkheden heeft u ook de vrijheid om de exacte kleur te kiezen die het beste aansluit bij de esthetiek van uw interieur of bedrijf. Onze traditionele spanplafonds zijn niet alleen ontworpen om visuele pracht te bieden, maar ook om duurzaamheid en functionaliteit te waarborgen.

Laat ons deskundige team u begeleiden bij het vinden van de perfecte afwerking voor uw traditionele spanplafond, zodat uw ruimte de gewenste uitstraling krijgt. Verken de onbegrensde mogelijkheden en transformeer uw spanplafond tot een opvallend hoogtepunt in uw leefruimte of zakelijke omgeving.

Wat klanten over ons zeggen

We horen graag van onze klanten hoe ze onze diensten hebben ervaren. Laat een Google review achter.

In één woord SUPER!

We zijn nog elke dag zeer tevreden over ons spanplafond. Spotjes zijn er netjes in verwerkt en akoestiek is sterk verbeterd. Zowel het advies als de levering en montage was in één woord SUPER. Top bedrijf met een geweldige service. We raden het zeker aan.

Charles Nieuwenboom
Goede service

Wij hebben onlangs een spanplofond laten plaatsen door SpanplafondsBenelux. We zijn hier heel tevreden over. Het plafond is zeer netjes geplaatst. Heel erg strak, met ingebouwde spotjes. In 1 dag lag het erin. Zonder rotzooi te maken.

Fam. van den Bulck