Van LED inbouwspots tot exclusieve hanglampen

Onze oplossingen voor verlichting in spanplafonds

Bij Spanplafonds Benelux begrijpen we dat verlichting een cruciale rol speelt bij het creëren van de perfecte sfeer in uw ruimte. Daarom bieden wij een uitgebreide en diverse collectie verlichtingsoplossingen, zorgvuldig ontworpen om zowel de functionaliteit als de esthetiek van uw spanplafond te verbeteren.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Of u nu op zoek bent naar strakke en moderne LED inbouwverlichting, opvallende decoratieve hanglampen, of andere verlichtingsmogelijkheden, onze selectie heeft voor elk wat wils. Onze veelzijdige collectie omvat:

  • LED Inbouwspots: Onze energiezuinige LED inbouwspots bieden helder, efficiënt licht dat uw ruimte verlicht met een eigentijdse uitstraling. Perfect voor een strak en modern interieur.
  • Opbouwverlichting: Voor wie op zoek is naar verlichting die niet in het plafond is ingebouwd, bieden we ook een assortiment opbouwverlichting. Deze armaturen voegen een vleugje elegantie toe aan uw plafond en zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen.
  • Decoratieve Hanglampen: Als u een statement wilt maken met uw verlichting, bekijk dan onze exclusieve collectie hanglampen. Van eigentijdse ontwerpen tot tijdloze klassiekers, er is altijd een hanglamp die bij uw stijl past.
  • Functionele Verlichting: Naast decoratieve verlichting bieden we ook functionele verlichtingsopties, zoals plafondventilatoren met geïntegreerde verlichting en verlichte spiegels voor badkamertoepassingen.

Wat uw verlichtingsbehoeften ook zijn, ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste verlichtingsoplossingen voor uw spanplafond. Wij begrijpen dat verlichting niet alleen praktisch is, maar ook de sfeer en het karakter van uw ruimte bepaalt. Laat ons u helpen de perfecte verlichting te vinden die uw spanplafond en interieur naar een hoger niveau tilt. Samen creëren we een ruimte die straalt met persoonlijkheid en comfort.

Lichtregelsystemen

Bedien en dim de verlichting in uw nieuwe plafond met ons draadloos lichtregelsysteem en creëer de gewenste sfeer voor iedere ruimte en gelegenheid. Zonder de noodzaak om de bedrading aan te passen. Betrouwbaarheid en eenvoud in bediening zijn de sleutelwoorden voor onze lichtregelsystemen. Een eenvoudige aansluiting naar een draadloze router biedt tevens de mogelijkheid om via Wi-Fi de verlichting door middel van de smartphone te besturen. Ook uw gordijnen en zonwering bedienen? Via uw telefoon vanaf uw vakantieadres? Of sensoren in uw plafond die de verlichting automatisch aan- en uitschakelen? Alles is mogelijk! Neem contact met ons op en laat u informeren

Wat klanten over ons zeggen

We horen graag van onze klanten hoe ze onze diensten hebben ervaren. Laat een Google review achter.

In één woord SUPER!

We zijn nog elke dag zeer tevreden over ons spanplafond. Spotjes zijn er netjes in verwerkt en akoestiek is sterk verbeterd. Zowel het advies als de levering en montage was in één woord SUPER. Top bedrijf met een geweldige service. We raden het zeker aan.

Charles Nieuwenboom
Goede service

Wij hebben onlangs een spanplofond laten plaatsen door SpanplafondsBenelux. We zijn hier heel tevreden over. Het plafond is zeer netjes geplaatst. Heel erg strak, met ingebouwde spotjes. In 1 dag lag het erin. Zonder rotzooi te maken.

Fam. van den Bulck