Onderhoudsvrij

Onderhoudsvrije spanplafonds zijn ontworpen met gemak en duurzaamheid in gedachten. Deze plafonds vereisen minimaal onderhoud om hun schoonheid en functionaliteit te behouden. Ze zijn bestand tegen stof, vuil en vocht, waardoor ze er jarenlang als nieuw uitzien.

Voordelen:

  • Eenvoudig schoon te maken: Een zachte doek of een stofzuiger is meestal voldoende om stof en vuil te verwijderen.
  • Bestand tegen vocht: Onderhoudsvrije spanplafonds zijn vochtbestendig en daardoor geschikt voor vochtige omgevingen zoals badkamers.
  • Langdurige schoonheid: Ze behouden hun uiterlijk en kwaliteit, zelfs na verloop van tijd, wat resulteert in een duurzame investering
Vraag vrijblijvende offerte aan
Kijkwoning

Wilt u dit in het echt bekijken? Kom eens langs in onze kijkwoning:
Pierssenspolderstraat 117
4541 GL Sluiskil

Maandag t/m vrijdag op afspraak.
Zaterdag en zondag gesloten.

De voordelen van een spanplafond

Een spanplafond heeft veel voordelen daarom is het goed deze tegen elkaar af te wegen.

Interesse in een spanplafond?

Deze voordelen maken spanplafonds aantrekkelijk voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en dragen bij aan het creëren van comfortabele, aantrekkelijke en functionele ruimtes.

Offerte aanvragen
Plaatsing vaak
binnen één dag!

In vergelijking met traditionele plafonds kunnen spanplafonds snel en efficiënt worden geïnstalleerd. Dit minimaliseert de verstoring van uw dagelijkse leven tijdens de installatie.

Brandveilig
gecertificeerd!

Spanplafonds zijn behandeld met een brandwerende coatings. Deze coatings kunnen de verspreiding van vuur vertragen en het vrijkomen van schadelijke dampen verminderen.

Stel je eigen
lichtplan samen

Spanplafonds bieden mogelijkheden voor geïntegreerde verlichting, waaronder LED-inbouwspots, hanglampen en andere armaturen. Dit zorgt voor een effectieve en aantrekkelijke verlichting van de ruimte.

Weinig tot
geen onderhoud

Spanplafonds zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Stof en vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd met een zachte doek of een stofzuiger.

Keuze uit vele
soorten en kleuren

Verkrijgbaar in diverse kleuren, texturen en afwerkingen, waardoor ze passen bij vrijwel elke interieurstijl. Ze bieden de mogelijkheid om een unieke en persoonlijke sfeer te creëren.

Een spanplafond
werkt isolerend

Spanplafonds kunnen de isolatie van een ruimte verbeteren, wat kan helpen bij het behouden van de temperatuur en het verminderen van energiekosten.

Akoestiek in de
ruimte verbeteren

Akoestische spanplafonds kunnen geluidsabsorptie bieden, waardoor de nagalm in een ruimte wordt verminderd en een betere geluidsakoestiek wordt gecreëerd.

Wat klanten over ons zeggen

We horen graag van onze klanten hoe ze onze diensten hebben ervaren. Laat een Google review achter.

In één woord SUPER!

We zijn nog elke dag zeer tevreden over ons spanplafond. Spotjes zijn er netjes in verwerkt en akoestiek is sterk verbeterd. Zowel het advies als de levering en montage was in één woord SUPER. Top bedrijf met een geweldige service. We raden het zeker aan.

Charles Nieuwenboom
Goede service

Wij hebben onlangs een spanplofond laten plaatsen door SpanplafondsBenelux. We zijn hier heel tevreden over. Het plafond is zeer netjes geplaatst. Heel erg strak, met ingebouwde spotjes. In 1 dag lag het erin. Zonder rotzooi te maken.

Fam. van den Bulck