Spanwanden op maat: naadloos, esthetisch en functioneel

De onbegrensde mogelijkheden van onze spanwanden

Bij Spanplafonds Benelux begrijpen we dat een wand meer is dan slechts een ruimtescheiding; het is een kans om de esthetiek, akoestiek en functionaliteit van uw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Onze spanwanden worden volledig op maat gemaakt en naadloos geïnstalleerd, tot wel 5 meter breed. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Of u nu op zoek bent naar akoestische wanden om geluidsoverlast te verminderen, verlichte wanden om een unieke sfeer te creëren, een uitgebreid kleurenpalet om uw persoonlijke stijl te weerspiegelen, of een op maat gemaakte print om uw eigen persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen, bij ons vindt u de perfecte oplossing.

Onze spanwanden zijn ontworpen met uw behoeften als leidraad. Ze combineren esthetische schoonheid met functionaliteit en bieden een veelzijdige en elegante oplossing voor uw interieur. Dankzij naadloze installatie en aanpasbaarheid, kunnen we uw visie tot leven brengen en de ruimte creëren die u voor ogen hebt.

Laat onze deskundige vakmensen u begeleiden bij het ontwerpen en installeren van maatwerk spanwanden die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze overtreffen. Ontdek de talloze mogelijkheden van onze spanwanden en transformeer uw ruimte tot iets buitengewoons.

Wat klanten over ons zeggen

We horen graag van onze klanten hoe ze onze diensten hebben ervaren. Laat een Google review achter.

In één woord SUPER!

We zijn nog elke dag zeer tevreden over ons spanplafond. Spotjes zijn er netjes in verwerkt en akoestiek is sterk verbeterd. Zowel het advies als de levering en montage was in één woord SUPER. Top bedrijf met een geweldige service. We raden het zeker aan.

Charles Nieuwenboom
Goede service

Wij hebben onlangs een spanplofond laten plaatsen door SpanplafondsBenelux. We zijn hier heel tevreden over. Het plafond is zeer netjes geplaatst. Heel erg strak, met ingebouwde spotjes. In 1 dag lag het erin. Zonder rotzooi te maken.

Fam. van den Bulck